Wist u dat

 • 23 februari 2017

  Wij momenteel helaas geen e-mail kunnen ontvangen op info@apeldoornseweg59.nl ?

  U kunt ons uiteraard telefonisch bereiken met vragen of wijzigingen.
  Wij doen ons uiterste best dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Bedankt voor uw begrip.

   

  Update: het probleem is nog niet verholpen, wij verwachten dat vanaf komende week (week 9) dit is opgelost. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

 • 23 februari 2017

  Wij een erkend leerbedrijf zijn? Gedurende het gehele (school)jaar zijn er stagiaires bij ons op de werkvloer te vinden.

 • 7 november 2016

  Het boek ‘De Opluchting’ van Jan Geurtz een aanrader is wanneer u wilt stoppen met roken? Deze tip kregen wij van een van onze klanten.

 • 12 april 2016

  Ons uitgangspunt is om patiënten te behandelen zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden? Kwalitatief hoogwaardig met oog voor de mens achter de mond. Wij vinden het een uitdaging om de cliënt op zijn of haar gemak te stellen, een gevoel te geven van controle tijdens de behandeling en samen tot een behandelingsplan te komen. Wij verstrekken alle behandelmogelijkheden en adviseren. U kiest!

 • 12 april 2016

  Door deelname aan verschillende cursussen, congressen en het lezen van vakliteratuur proberen wij op de hoogte te blijven van de diverse nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Moeilijke casus bespreken wij onderling om een zo optimaal behandelplan voor u op te stellen. Ook een maandelijks overleg met tandartsen uit de regio draagt hiertoe bij.

Komt de halfjaarlijkse controle er weer aan?
Maak snel een afspraak en houd uw gebit op orde!
 • 026 - 445 66 88